Noua platforma B2B Rotis Lux

Stimati Parteneri

In cursul zilei de astazi, 11.10.2019, vom trece la noua varianta a platformei B2B Rotis Lux.

Inainte de prima autentificare in noua versiune este necesar ca fiecare utilizator sa reseteze parola aferenta contului lor folosind optiunea "Ai uitat parola?" din pagina de autentificare sau accesand urmatorul link. Adresa de e-mail pe care este inregistrat contul ramane neschimbata.

Dupa autentificare va rugam sa accesati pagina https://b2b.rotis.ro/cont si sa completati datele companiei dumneavoastra.

Recomandam folosirea a Google Chrome si Mozzila Firefox pentru navigarea pe site.Pentru a cauta anvelope puteti folosi filtrele (producator, profil, dimensiune, indici, cod producator, etc) sau casuta de cautare generala.


Produsele adaugate in cos pot fi previzualizate tinand mouse-ul deasupra "cosului" din partea de sus a paginii.


La prima comanda, daca nu ati facut deja, vi se va cere sa adaugati o adresa de livrare si dupa caz sa selectati daca doriti prin curier sau sa specificati alte observatii.

Dupa ce ati adaugat toate produsele dorite apasati pe butonul “Trimite Comanda”. Imediat veti primi un email automat cu comanda emisa si veti fi contactat de catre un agent de vanzari.

Pentru partenerii care folosesc feedul/stocul in format xml va informam ca feed-ul va avea o noua structura si va fi mult mai relevant cu informatiile trimise

Daca aveti probleme in accesarea contului sau utilizare va rugam sa ne contactati!

Pentru alte intrebari sau nelamuriri va stam la dispozitie. 

11.10.2019 12:59